Éspresso Vergnano - Balení obsahuje 10 nebo 50 kapslí.
Každá kapsle je samostatně vakuově balená ve speciálním obalu pro udržení kvality a čerstvosti kávy.
Obal: recyklovatelný papír, recyklovatelné / Èspresso kapsle jsou vyrobeny z biologicky rozložitelného plastu Biodé.

Produkt odpovídá evropské směrnici 94/62 na základě ISO 14855 výsledků v 24,43% rozložitelnosti ve 180 dnech; celková biologická rozložitelnost je na základě matematického modelu odhadnuta na 965 dnech.

Kapsle, které jsou certifikovány jako biologicky rozložitelné, nemohou být klasifikovány jako vhodné pro kompostování v rámci platných právních předpisů; z tohoto důvodu by měly být považovány za biologicky odbouratelné, ne jako recyklovatelný odpad.

Capsule Caffè Vergnano compatibili Nespresso ®*

Naše káva
Dokonalá směs tradice a inovace
Špičková kvalita směsí Vergnano je výsledkem mimořádného procesu, od výběru surovin až po samotnou výrobu.

Pečlivý výběr nejlepších surovin
Caffè Vergnano zachovává přednosti firmy věrné nejlepší tradici a zároveň je jedním z nejdynamičtějších inovativních výrobců.

Pomalé a tradiční pražení
Pražení představuje v procesu zpracování kávy ten nejchoulostivější okamžik, protože právě na přesném stupni pražení závisí koncentrace chuti a chuť zrn. A právě v této fázi Caffé Vergnano dodnes zpracovává kávu tradičním způsobem. Odrůdy kávy se praží odděleně, podle původu, čímž se zajistí správný stupeň tepelného zpracování.

Historie Caffè Vergnano

Vášeň pro kávu již od roku 1882

Starobylou piemontskou pražírnu kávy Caffè Vergnano již po 4 generace vede rodina Vergnano, která se soustředí na budoucnost, přičemž se zaměřuje především na kreativitu, inovaci a kvalitu. Společnost Caffè Vergnano s dlouholetou a prestižní historií, byla založena v roce 1882. Jednalo se o malý obchod se smíšeným zbožím v Chieri, městečku na úpatí turínské pahorkatiny. Podnikatelskou činnost, v níž pokračují současní majitelé firmy zahájil dědeček Domenico Vergnano. Skutečné poslání rodiny Vergnano na sebe nenechalo dlouho čekat. Malý podnik ovládl za pár let všechna tajemství pražení a prodeje kávy. Aktivita skvěle rostla a došlo k otevření
prvních tří italských skladů v Turíně, Albě a Chieri. Nicméně skutečný skok vpřed se uskutečnil ve třicátých letech minulého století a byl výsledkem odvážné volby, totiž nákupu plantáže kávovníku v Keni.